Ordremodtagelse & tidsbestilling

Det er din bundlinje, som driver os.

Uanset om du vælger Flexkapacitet som samarbejdspartner til dine receptions- og telefonopgaver, kan du trække på os som en ekstra ressource, når det gælder salg- og ordremodtagelse. Vi arbejder direkte i dine ordresystemer og kan give dine kunder service på samme niveau, som hvis vi fysisk sad hos dig.

Mersalg eller ekspedition. Du bestemmer.

Du bestemmer selv, hvor offensive vi skal være: Vi kan fx lave mersalg, når dine kunder ringer ind i en anden sammenhæng, eller vi kan hjælpe med de rene rutineopgaver, som frigiver tid hos dine medarbejdere, så de koncentrere sig om at andre opgaver.

Tidsbestilling.

Som behandler og klinik kan du bruge Flexkapacitet til at give dine kunder endnu mere opmærksomhed og omsorg ved at lade os stå for det praktiske omkring tidsbestillingen, så du kan bruge tiden i behandlingen. Vi har erfaring med booking og kalenderstyring hos alle former for behandlere, så du kan trygt overlade henvendelserne til os.

Tidsbestilling via Flexkapacitet giver dig mulighed for bedre åbningstider per telefon, sikkerhed for at alle opkald besvares uanset bemanding og sidst, men ikke mindst arbejdsro til, at koncentrere sig om det væsentlige nemlig behandlingen af dine klienter.

Dedikeret personale med bred erfaring.

Vores kundekreds inden for ordremodtagelse og tidsbestilling spænder vidt, så uanset om du driver en klinik, en produktions-virksomhed eller en webshop, kan du bygge ekstra fleksibilitet ind i dine salgsprocesser ved at trække på vores eksisterende erfaring. Samtidig holder vi os 100% ajour med dine produkter og forretningsgange, så vores ordrebehandlingsservice til enhver til føles som det det er: Ekstra ressourcer i rette mængde tilpasset behov.

Samtidig vil du få adgang til vores andre services indenfor regnskab, bogholderi, løn og sekretærfunktioner efter samme princip, hvor du betaler for det arbejde vi udfører for dig, præcist tilpasset dit behov.