Regnskabshjælp

automatisering, erfaring og effektivitet.

Hjælp til løn, regnskab & bogholderi

Din virksomheds daglige bogholderi er et af dine vigtigste styringsværktøjer. Et ajourført regnskab fortæller dig om I er på rette spor og holder budgetterne. Derfor sætter Flexkapacitet en ære i at løse dine bogholderi opgaver i et dialogbaseret samarbejde – gerne hos jer.

Lad os holde styr på bilag, tidsfrister og bogføringsloven.

Vi tager en aktiv rolle, hvor mindst to af vores medarbejdere har indgående kendskab til detaljerne omkring jeres virksomheder og regnskab.

Optimer dit bogholderi tilpasset dine behov.

Regnskabsopgaver har det med at fylde meget – helt uden grund. Har du overvejet om du virkelig har brug for en 1/1 eller ½ medarbejder til at varetage dit bogholderi? Ved at lægge bogholderiet ud af huset, får du mere overskud helt bogstaveligt talt, fordi du kan bruge tiden på at tjene penge, mens vi sikrer, at dit regnskab altid er opdateret.

Hurtigt, effektivt og erfarne bogholdere.

Vores bogholdere er både erfarne og effektive, så dine omkostninger til bogholderi holdes på et minimum. Når først du én gang har overladt dine bilag til os vil du kun fortryde, at du ikke gjorde det noget før.

Bogholderiservice, telefonpasning, administration – op til dig!

I samarbejde med vores kundecenter arbejder vi fleksibelt og varetager de opgaver som giver mening for din virksomhed, gerne hele din administration. Således får du en skarp tilpasset ydelse helt præcist til dit behov og vi sikrer at den rette kompetence løfter den rette opgave. Således får du adgang til alle kompetencer indenfor kontorfaget, administration, kundeservice, bogholderi og løn. I samarbejde finder vi en løsning som passer til din virksomhed.

Regnskabshjælp på højeste niveau.

Fordi regnskab og bogholderi er en spidskompetence hos Flexkapacitet indeholder vores regnskabshjælp sparring på regnskabschefniveau. Du låner blot vores regnskabschef, så ofte som du har brug for til økonomisk sparring, fx når du planlægger et nyt budgetår.

Løbende sparring • Vores indsigt i virksomheden giver jer uvildig og kvalificeret rådgivning.
Fortrolighed • Følsomme oplysninger om eksempelvis løn opbevares uden for kontoret.
Tryghed • Vores bogholderi sikrer I overholder bogføringsloven

img-regnskabshaelp​

Få hjælp til:

Fokus på kundeoplevelser!