Telefonpasning & reception

Outsourcing af telefonpasning giver sikkerhed for alle kald besvares

Fleksibel receptionist tilpasset dine behov – telefonpasning er indgangen til din virksomhed!

For en mindre virksomhed kan sygdom og ferie i receptionen – ja selv et kort fravær, betyde at du går glip af vigtige opkald. Og i større virksomheder er det en opgave i sig selv at ansætte, oplære personale og holde styr på vikarer og ferieplaner.

Få erfarne receptionister – med fokus på kundeoplevelsen

Flexkapacitet tilbyder at overtage hele eller dele af din telefonpasning og reception døgnet rundt. Vi har erfarne receptionister klar, som brænder for venlig og effektiv kundeservice, og som sætter sig grundigt ind i din forretning, så de kan straksafklare langt de fleste sager i ét og samme opkald. Fleksibilitet er det vigtigste nøgleord, når det gælder vores telefonservice – fx kan du stille telefonen videre til os, når din egen receptionist holder fri.

Professionel telefonpasning

Vores receptionister er uddannede i kundeservice, er engagerede og interesseret i din virksomhed, så de kan betjene dine kunder lige så professionelt, som hvis de sad hos dig. Det er kun på omkostningen til din telefonpasning, at du mærker forskellen. I mange tilfælde sparer vi vores kunder for mange tusinde kroner om måneden, ved at lade dem dele receptionist med andre virksomheder via Flexkapacitet.

Telefonpasning 24/7

Vi kan svare på din telefon 24/7, når det er vigtigt, at dine kunder kan komme igennem udenfor normal åbningstid. Vi håndterer viderestilling og vagttelefon professionelt og sikkert i henhold til individuelle aftaler. Vi har erfaring i straksafklaring, så vi kan sortere i opkaldene og sikre, at der ikke kommer unødvendige kald igennem udenfor normal åbningstid. Prisen du betaler for det, er forsvindende lille sammenlignet med, at du selv skulle ansætte dig til den service.

Frihed til vækst

Selv hvis du allerede har en velkørende telefonpasning, kundeservice eller reception kan du have glæde af Flexkapacitets service – fx når det gælder spidsbelastning og sæsonsvingninger. Her kan vi fungere som overløb, når alle linjer er optaget hos dig som back-office eller i forbindelse med kampagner, hvor vi med kort varsel kan styrke din salgsafdeling.
heidi
HeidiKundeservice

Vi møder dine kunder hurtigt og professionelt

Fokus på kundeoplevelser!