Handelsvirksomhed

EMKA Kemi er et agentur for byggematerialer i Danmark

EMKA Kemi startede 1. januar 2018 i dk og har på 5 måneder passeret 600 ordrer, alle håndteret af Flexkapacitet.

EMKA Kemi valgte i november 2017, at outsource al administration, ordrebestilling, kundeservice og bogholderi til Flexkapacitet.

I tæt samarbejde mellem EMKA Kemi og Flexkapacitet blev der udarbejdet strukturerede arbejdsgange i et eksisterende online system til sikker håndtering af alle ordrer, fakturering og leverandørkontakt.

Flexkapacitet har sikret, at virksomheden altid har erfarne medarbejdere til rådighed for kunderne, samt at medarbejderne har de fornødne kompetencer til at løse opgaven til fulde. EMKA Kemi har sikret en langt højere tilgængelighed for kunderne! Samtidig har EMKA Kemi fået en økonomisk fordelagtigt løsning set i forhold til selv at ansætte og de har ingen omkostninger til hverken arbejdspladser eller personaleledelse.

Indehaver af EMKA Kemi Frank Blinkenberg udtaler:

Hvilke overvejelser gjorde du dig i forhold til outsourcing af kundeservice, administration og bogholderi?

Jeg arbejder med et lean koncept, med effektive arbejdsgange, hvor jeg har lager i Tyskland og kundeservice, administration og bogholderi hos jer. Derved sikrer jeg, at der altid er kompetente folk til rådighed til de forskellige faglige områder og jeg har aldrig udfordringer ved sygdom, fravær eller ledelse. Jeg kan bruge min tid på mine egne spidskompetencer, der er salg og teknisk rådgivning. Det skaber trivsel for mig og værdi for min virksomhed. På denne måde gør vi alle det, vi er bedst til. Samtidig har jeg variable omkostninger som konstant følger virksomhedens behov.

Hvorfor Flexkapacitet?

I blev anbefalet af en af jeres tidligere kunder og jeg havde fra start fuld tillid til, at I kunne løfte opgaven. Det går rigtig godt og I har til fulde levet op til mine forventninger. Desuden har jeg et godt samarbejde, med de supersøde og dygtige medarbejdere hos jer. ’Det er ligesom, at have sine egne medarbejdere men helt uden bøvl’

Vil du anbefale andre en lignende løsning?

Ja – helt sikkert.

Opgavetyper