Tidsbestilling

Telefonpasning til rådighed præcist til dine behov

Tidsbestilling / telefonpasning

Som behandler og klinik kan du slippe for afbrydelser, og give dine kunder endnu mere opmærksomhed og omsorg ved at lade os stå for det praktiske omkring tidsbestillingen, samtidig med at der kommer nye aftaler i kalenderen. 

Du får arbejdsro og sikrer, at din telefon altid besvares. Og du får mulighed for at udvide åbningstiden for klienterne. 

Vi har erfaring med booking og kalenderstyring i flere systemer og for mange forskellige typer af behandlere, så du kan trygt overlade dine henvendelser til os.

Dedikeret personale med bred erfaring

Når vi håndterer opkald fra klinikker, er det vores faste personale som har lang anciennitet og stor omsorg i for klienterne i telefonen. Vi har erfaring indenfor alt fra private hospitaler, allergiklinikker, kiropraktorer, læger, massører og skønheds klinikker. Vi har meget langvarige samarbejder med vores kunder, som har faste medarbejdere tilknyttet. På den måde får du ekstra dedikerede ressourcer til rådighed, som er tilpasset din opkaldsmængde og dine behov.

Derudover vil du få adgang til vores andre services indenfor regnskab, bogholderi, løn og sekretærfunktioner efter samme princip, hvor du betaler for det arbejde vi udfører for dig.

heidi

Fordele og udbytte ved telefonpasning

Fokus på kundeoplevelser!