Fleksibel ferieafløsning i receptionen

Telefonpasning når du holder ferie

Hvem svarer på telefonen ved receptionistens fravær?

Fravær, ferie og sygdom giver ofte flaskehals problemer i receptionen – hvem skal tage godt imod kunderne når de ringer. Bogholderiet, sekretærer og andre specialister er optaget af og ansat til andre opgaver. Hos Flexkapacitet har vi specialiseret os i, at modtage kunderne professionelt uanset, hvornår de kontakter din virksomhed. Vi kan springe til som ferieafløser med kort varsel og holde jeres virksomhed kørende, så den virtuelle dør står åben og alle opkald besvares trods receptionistens fravær.

Få jeres reception bemandet 24/7 eller blot efter behov

Flexkapacitet tilbyder at overtage hele eller dele af jeres telefonpasning og reception døgnet rundt. Vi har erfarne receptionister klar, som brænder for venlig og effektiv kundeservice. De sætter sig grundigt ind i din forretning, uanset om vi fungerer som back office ved behov eller fast afløser.

Fleksibilitet er det vigtigste nøgleord, også når det gælder vores telefonservice.

Professionel telefonservice

Vores receptionister er dedikerede til faget og uddannede til at håndtere alle kundetyper, så dine kunder vil ikke opdage, at de ikke sidder hos jer selv.

Outsourcing af receptionisten er økonomisk fordelagtigt

Har du regnet på, hvad det koster dig at bemande din reception? Hvad koster det når specialister bliver afbrudt af receptionsopkald og hvilket signal sender det til kunderne, når man ikke er parat til deres opkald og klædt på til opgaven?

Via Flexkapacitet får du specialister til rådighed, som har det rette værktøj til at behandle opkald, som er nærværende og har tid til at betjene din kunder. Fordi det er deres vigtigste opgave, at sikre dine kunder får en god oplevelse, når de møder den virksomhed du repræsenterer.

nathallia

Fokus på kundeoplevelser!