Fleksibel service siden 1992

OM OS

Flexkapacitet har eksisteret siden 1992 under navnet Sydkystens Kontorservice, som primært varetog telefonpasning for andre virksomheder. Siden blev forretningen udvidet med bogføring og kundeservice generelt. I 2003 skiftede vi derfor navn til SK Servicecenter for at signalere, at vi havde plads til flere og større kunder. I 2013 skifter vi igen navn til Flexkapacitet, fordi vi gerne vil hedde det vi leverer.

I dag varetager vi en fuld palette af administrative ydelser fra regnskab over ordrebehandling til komplet sekretariat for mere end 200 virksomheder i hele landet. Frøen i vores logo har været et kendetegn fra starten som et symbol på vores agilitet og evne til at møde vores kunder, der hvor de er uanset branche, størrelse og fokusområde.

Historien

I mere end 20 år har vi gjort hverdagen mere fleksibel for virksomheder med alt fra 1 til 1.000 medarbejdere. Vores services dækker hele den administrative palette. Mange bruger os som en fast del af jeres virksomhed eller som en ekstra ressource, som der kan skrues op og ned for. Vi tilpasser vores services, så de passer præcis til vore kunders virksomheder og behov. Vi arbejder med langvarige relationer og 70% af vores kunder har været kunder I mere end 3 år. Det samme gælder vore medarbejdere, som vi behandler med stor respekt. Vi har en høj medarbejder ancinitet og arbejder målrettet på at uddanne, fastholde og udvikle vores medarbejdere indenfor kundeservice, bogføring og andre relevante områder. Vi ser os selv som en samarbejdspartner I forhold til vores kunder og arbejder struktureret på at blive et uundværligt team i dagligdagen.

Frøer

Mange spørger os, hvorfor vi elsker frøer og har frøen i vores logo? Det gør vi fordi de er grønne, de er hurtige til forandring og står for vækst og udvikling. Derudover findes der frøer I alle størrelser og i mange eventyr. Vi arbejder med langvarige relationer og 70% af vores kunder har været kunder I mere end 3 år. Det samme gælder vore medarbejdere, som vi behandler med stor respekt. Vi har en høj medarbejder ancinitet og arbejder målrettet på at uddanne, fastholde og udvikle vores medarbejdere indenfor kundeservice, bogføring og andre relevante områder. Vi ser os selv som en samarbejdspartner I forhold til vores kunder og arbejder struktureret på at blive et uundværligt team i dagligdagen.

Kundeudtalelser