Kundecase advokat

Hvorfor har I valgt telefonpasning?
VES Advokater har valgt at benytte os af Flexkapacitet til at hjælpe med at besvare de mange telefonopkald, som vi modtager, fordi det giver os en sikkerhed og tryghed i at vide, at alle vores indgående opkald bliver besvaret professionelt af søde og imødekommende medarbejdere. På den måde er vi mindre sårbare, hvis alle kontorets medarbejdere har travlt, og vores medarbejdere har oplevet, at de har fået mere ro til at kunne fordybe sig i arbejdsopgaverne.

Hvorfor Flexkapacitet?
Flexkapacitet er et godt lokalt firma, der er stort nok til at løse større og komplekse opgaver, men samtidig et firma der ikke er større, end at vi kender ejeren, og at vi hele tiden kan få god sparring og rådgivning omkring vores telefonbehov. Herudover er medarbejderne meget søde.

Vil I anbefale os til andre?
Vi er vildt glade for den service, som Flexkapacitet giver os og vores kunder og samarbejdspartnere, og vi vil helt sikkert anbefale firmaet til andre, der ønsker at outsource sin receptionistfunktion. Det har for os betydet, at vores medarbejdere bliver hjulpet i spidsbelastningsperioder, og at vi modtager alle de kald, som er vigtige for, at vi kan drive vores advokatkontor. Stor anbefaling til Helene og pigerne fra Flexkapacitet fra alle os hos.
Citat: 
Martin Stensgård – Advokat (L), partner

martin-stensgaard
Martin StensgårdAdvokat (L), partner

Opgavetyper